Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forlænget weekend i Berlin

maj 14 @ 12:00 - maj 17 @ 19:00

Facebook

Jeg forestiller mig at vi kan køre fra Danmark omkring middag ( gerne før ), torsdag den 14 maj, for at kunne være fremme i god tid til at kunne finde et sted at spise aftensmad.

Der foreligger ikke nogen fast plan for oplevelser men jeg kunne tænke mig at nogle vil gerne se de mest almindelige seværdigheder – Bandenbuger Tor, et stedet hvor man finder Starbucks og sætte sig ned med en kop kaffe og nyder de mannesker som altid er her. Det kunne også være Checkpoint Charlie hvor kold krigen nåede sit højeste. Alexanderplatz er stedet man besøge for at finde gode spisesteder, natteliv og mange forretninger. Alexanderplatz er et must, vil jeg mene. East Side Gallery kan man besøge med motorcyklen. Det er en 1,3 km stykke af Berlin Muren som er bevaret og som stadigvæk bliver udsmykket med nye malerier. Stedet fortæller meget om Berlins kultur og historie. Mindesmærket for jøderne ligge nabo til Bandenbuger Tor og den går man forbi når man bevæger sig over til Sony Center, som er kan være et godt sted at spise en god middag samt få et glas godt øl.

Jeg synes også man skal opleve kurfürstendamm hvor KaDeWe og Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Gedächtniskirche er en ruin idag og er bevaret som påmindelse for aldrig mere krig.

Jeg kunne nævne mange flere seværdigheder som kunne være interessante at se men synes turen afslappet og derfor er det ikke nødvendigt at se noget hver dag. Personligt ville jeg gerne opleve lidt mere af nattelivet, de gode spisesteder.

Turen er på ca 630 km hver vej og det tager små 7 timer + pauser.

Mit foreslag vil være at vi finder noget overnatning i nærheden af centrum, så vi er i gå-afstand til det meste, da trafikken kan være slem i Berlin. Så vidt muligt vil vi benytte offentligt befordring og lade vores motorcykler blive stående der hvor vi bor.

Måske kunne det være interessant at forsøge at få mulighed for at besøge BMW fabrikken som laver motorcykler

 

Jeg glæder mig til turen 🙂

Facebook

Detaljer

Start:
maj 14 @ 12:00
Slut:
maj 17 @ 19:00
Hjemmeside:
http://berlin-guide.dk/

Sted

Brandenburger Tor, Pariser Platz, 10117 Berlin, Tyskland
Pariser Platz
Berlin, 10117 Germany
+ Google Maps

1 thought on “Forlænget weekend i Berlin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *